Kenzo Homme GavesætIV. til mænd

Kenzo Homme Gavesæt  IV. til mænd
Kenzo Homme Gavesæt  IV. til mænd
492,90kr

Kode: KZO04122 | På lager

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 30 ml

1
GLS
onsdag 27.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Kenzo Homme
Ingredienser

Leder du efter den ideelle gave til din elskede bedre halvdel, bror eller far? Parfumesættet til mænd Kenzo Homme vil med garanti glæde enhver mand.

Egenskaber:

  • sættet fænger ved første blik med sin smukke indpakning
  • perfekt som gave
  • glæder alle mænd
  • indeholder den normale størrelse og en miniatureflaske

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 30 ml

Ingredienser

Parfumekategori
akvatisk, træagtig
Sættype
Gavesæt

Om mærket Kenzo

Det franske modehus Kenzo henter inspiration fra det bedste af den traditionelle asiatiske æstetik og europæisk luksusmode. Dette prestigefyldte mærke blev skabt af den japanske designer Kenzo Takada i de tidlige 1970'ere. Han blev forelsket i mode takket være sin søsters magasiner og flyttede fra Tokyo til Paris, hvor han snart blev berømt for sine vovefulde designs og spektakulære shows.

 

Den første Kenzo-parfume blev introduceret i 1988, og ligesom de følgende Kenzo-dufte afspejler den et særligt eksotisk flair, som blev designerens signatur. Kenzo-dufte til kvinder og mænd er berømte for deres usædvanlige blanding af aromatiske noter, der gør dem til en fast favorit hos mange kunder. Parfumer som Kenzo Flower Eau de Parfum eller den intense, fyldige Jungle L’Élephant er i dag ikoniske.

Kenzo er fortsat et af de mærker, der sætter standarder for højeste mode. Virksomheden tager del i forskellige kreative projekter med unge kunstnere og henter konstant inspiration i den farvefulde verden omkring os.

Anmeldelse Kenzo Homme