KORIKA NaturBeauty Lysende ansigts sheetmaske

KORIKA NaturBeauty Lysende ansigts sheetmaske
KORIKA NaturBeauty Lysende ansigts sheetmaske
Specialtilbud
20 g
12,70kr

Kode: KKR0010 | På lager
1
GLS
onsdag 19.5.2021
UPS Air Mail
mandag 17.5.2021

Beskrivelse KORIKA NaturBeauty
Egenskaber

Ansigtsmasken KORIKA NaturBeauty vil forkæle din hud og passe på den.

Egenskaber:

  • lyser op og forfrisker
  • gennemfugter dybt og nærer intensivt

Brugsvejledning:
Tag forsigtigt masken ud af pakken og læg den på det rensede ansigt. Lad virke i den periode, som er angivet på pakken.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Foryngende, Lysnende, løftende, Nærende

Om mærket KORIKA

Det koreanske mærke KORIKA kombinerer de mest avancerede asiatiske teknologier med effektive aktive ingredienser og er således specialisten inden for dette område af kosmetisk pleje. KORIKA hjælper kvinder med at nyde det daglige skønhedsritual, og dets domæne er især sheet-masker af høj kvalitet.

KORIKA sheet-masker indeholder en stor mængde af aktive stoffer, der adskiller sig efter hver sin type. I KORIKA-masker kan du således finde f.eks. silkeprotein, rød ginseng, lakridsrodsekstrakt, lavendel, litchi, aloe vera, gletschervand eller sheasmør.

Tre rækker af sheet-masker fra KORIKA-mærket fokuserer på forskellige hudtyper. Korean Heritage er en førsteklasse kollektion, der bliver værdsat af især kvinder, der ønsker at prøve sjældne ingredienser, samt genoplive og lysne deres hud. NaturBeauty inkluderer forskellige typer af masker, hvis største fordele er naturlige ekstrakter og gletschervand. Maskerne fra SciBeauty-kollektionen afspejler aktuelle tendenser inden for asiatisk kosmetik og har masker til ikke bare ansigtet, men også til hænder, fødder og læber, hvilket sikrer fuld pleje.

Anmeldelse KORIKA NaturBeauty