Lalique Trésors d’Orient Gavesæt

Lalique Trésors d’Orient Gavesæt
Lalique Trésors d’Orient Gavesæt
Fri levering
3 x 75 g
665,00kr

Kode: LAL02329 | 1 tilgængelig

Safran duftlys 75 g + Cuir duftlys 75 g + Vanille duftlys 75 g

1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Lalique Trésors d’Orient
Ingredienser

Giv duft til dit hjem, eller glæd dine nærmeste med en skøn duft til hjemmet. Gaveæsken Lalique Trésors d’Orient _ en garanti for succes i begge tilfælde. Den valgte duft til interiøret giver nemt en følelse af ro og velvære og hjælper med at skabe et behageligt og hyggeligt miljø.

Egenskaber:

  • giver skøn duft til ethvert rum

Sættet indeholder:

  • Safran duftlys 75 g
  • Cuir duftlys 75 g
  • Vanille duftlys 75 g

Ingredienser

Sættype
Gavesæt
Karakter af duft som i hjemmet
træagtig, sød, krydret
Type af væge
bomuld
Antal væger
1
Type af voks
andre
Materiale
glas

Om mærket Lalique

Navnet Lalique fremmaner skønheden af smukke smykker og krystallernes gennemskinnelige glans. Virksomheden har taget navn efter sin kunstneriske geni, hovedjuveler og glaskunstner René-Jules Lalique, som viede hele sin kreative entusiasme til mærket.

Lalique åbnede sit smykkeri og glasbutik i 1905. Hans art deco- og art nouveau-kreationer inkorporerer ofte naturlige elementer og inspirationer både i form af materialer og farver. Parfumemesteren François Coty var så imponeret af hans arbejde, at han foreslog et samarbejde, som resulterede i produktionen af vidunderlige parfumeflasker.

Lalique har altid været forbundet til parfumernes verden, også selvom de først introducerede deres første egenproduceret parfume i 1992. Alle Lalique-parfumer er i dag karakteristiske for deres unikke parfumebeholdere og ingrediensernes udsøgte kvalitet såvel som aromaen selv.

Anmeldelse Lalique Trésors d’Orient