Lanvin Éclat d'Arpège GavesætII. til kvinder

Lanvin Éclat d'Arpège Gavesæt  II. til kvinder
Lanvin Éclat d'Arpège Gavesæt  II. til kvinder
Gavesæt II. til kvinder

Kode: LAV0521 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Lanvin Éclat d'Arpège
Ingredienser

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Kropslotion 100 ml

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C)- PARFUM (FRAGRANCE)- AQUA (WATER)- HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE- BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL- LIMONENE- BHT- ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE- BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE- ETHYLHEXYL SALICYLATE- CITRAL- LINALOOL- GERANIOL- CI 60730 (EXT. VIOLET 2)- CI 17200 (RED 33) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret, grøn
Sættype
Gavesæt

Om mærket Lanvin

Lanvins parfumekompositioner er spændende og veldesignede ned til den sidste detalje. De vil altid få dig i godt humør og give din stil et strejf af den legendariske franske charme og parisiske elegance.

 

En af de ældste parisiske modehuse blev grundlagt i 1889 – men dagene, hvor de kun tilbød mode og tilbehørsprodukter er for længst forbi. I dag har mange af parfumerne fra Lanvin erobret kvinders hjerter på tværs af kontinenter. Alle duftene fra Lanvin er friske, tidløse og altid elegante. Den legendariske Lanvin Arpège, skabt af mærkets grundlægger, Jeanne Lanvin, til sin datters fødselsdag, vil forkæle dig med sine umiskendelige toner af vanilje- og sandeltræ.

Den fløjlsagtige blødhed af syrener, fersken og pæoner forenes i den berusende Lanvin Éclat d’Arpège, mens Modern Princes eau de parfume bruger sin gnistrende frugt-blomstrede sammensætning til at hylde en moderne kvinde, som skaber hendes egen skæbne. Eller, du kan nyde Lanvin Marry Me! – lige så betagende som ægte kærlighed. Dens blomstrede hjerte giver den en fortryllende kvalitet, mens moskus og cedertræ udgør en harmonisk base.

Anmeldelse Lanvin Éclat d'Arpège