Lanvin Modern Princess GavesætIII. til kvinder

Lanvin Modern Princess Gavesæt  III. til kvinder
Lanvin Modern Princess Gavesæt  III. til kvinder
Gavesæt III. til kvinder

Kode: LAV02466 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Eau de Parfum 60 ml + Kropslotion 100 ml

Duftbeskrivelse Lanvin Modern Princess
Ingredienser

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 60 ml
  • Kropslotion 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig, blomstret
Sættype
Gavesæt

Om mærket Lanvin

Lanvins parfumekompositioner er spændende og veldesignede ned til den sidste detalje. De vil altid få dig i godt humør og give din stil et strejf af den legendariske franske charme og parisiske elegance.

 

En af de ældste parisiske modehuse blev grundlagt i 1889 – men dagene, hvor de kun tilbød mode og tilbehørsprodukter er for længst forbi. I dag har mange af parfumerne fra Lanvin erobret kvinders hjerter på tværs af kontinenter. Alle duftene fra Lanvin er friske, tidløse og altid elegante. Den legendariske Lanvin Arpège, skabt af mærkets grundlægger, Jeanne Lanvin, til sin datters fødselsdag, vil forkæle dig med sine umiskendelige toner af vanilje- og sandeltræ.

Den fløjlsagtige blødhed af syrener, fersken og pæoner forenes i den berusende Lanvin Éclat d’Arpège, mens Modern Princes eau de parfume bruger sin gnistrende frugt-blomstrede sammensætning til at hylde en moderne kvinde, som skaber hendes egen skæbne. Eller, du kan nyde Lanvin Marry Me! – lige så betagende som ægte kærlighed. Dens blomstrede hjerte giver den en fortryllende kvalitet, mens moskus og cedertræ udgør en harmonisk base.

Anmeldelse Lanvin Modern Princess