Maison MargielaREPLICA Whispers in the Library Eau de Toilette Unisex

Maison Margiela REPLICA Whispers in the Library Eau de Toilette Unisex
Maison Margiela REPLICA Whispers in the Library Eau de Toilette Unisex
10 ml
186,00kr

Kode: VZR12419 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Maison Margiela REPLICA Whispers in the Library
Ingredienser

Få steder har sådan en atmosfære som et bibliotek fyldt med gamle bøger. Takket være sin varme duft transporterer unisex eau de toiletten, Maison Margiela Replica Whispers in the Library, dig med det samme hen mellem antikke reoler af træ, hvor tiden står stille. Hører du papirets knitren?

  • unisex – passer fantastisk til både mænd og kvinder
  • en orientalsk, træagtig duft, der minder om bøger og træ
  • en del af duftkollektionen Replica, der er inspireret af minder

Duftens komposition
Først frigives duften af aromatisk peber, blomsterblade fra orangeblomst og patchouli. Derefter træder jordmandel, tonkabønner og benzoe i forgrunden. Duftens bund, der holder længst på huden, er karakteriseret af varmt cedertræ, vanilje og vetiver. De enkelte komponenter er i fantastisk harmoni med hinanden og skaber en aroma, der minder om den velkendte duft af bøger og voksbehandlet træ.

Duftens historie
Eau de Toiletten, Maison Margiela Replica Whispers in the Library, er en del af kollektionen Replica, der er inspireret af minder om de mest forskellige steder og øjeblikke. Når det gælder denne duft, handler det om et bibliotek i Oxford. Ligesom alle duftene fra kollektionen Replica gemmer Eau de Toiletten Whispers in the Library sig også i en minimalistisk flakon med en bomuldsetiket. Denne indeholder en beskrivelse af duften og dens karakter.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, GERANIOL, ISOEUGENOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CINNAMAL, CITRAL, EUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, CI 15510 / ORANGE 4, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 14700 / RED 4 (F.I.L. B225526/1). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Wax Wood, Papir
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Peber
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Cedertræ, Vanilje
Parfumekategori
krydret, træagtig

Om mærket Maison Margiela

Originalitet, kreativitet og en lille smule provokation – sådan er det franske luksusmærke Maison Margiela (tidligere Maison Martin Margiela), der er kendt for sit ukonventionelle modedesign, den unikke kollektion REPLICA og sine umiskendelige parfumer.

I 1988 i Paris grundlagde designeren Martin Margiela et luksuriøst modehus, der bar hans navn. Mærket Maison Margiela er karakteriseret ved en utraditionel opfattelse af mode og parfumer, der i dets udformning bliver til kunstværker. Værd at nævne er især kollektionen REPLICA fra 1994, der omfatter replikaer af tøj og håndlavet tilbehør fra de mest forskellige verdenshjørner. Hvert design er forsynet med et mærkat, der beskriver originalens historie og materiale. I 2012 blev denne enestående kollektion udvidet med luksusparfumer.

Hvordan dufter minder? Det kan du finde ud af fra REPLICA duftene, der er opstået i samarbejde med de bedste verdenskendte parfumeskabere. Parfumer fra Maison Margiela er udviklet for, at de skal få dig til at tænke på dejlige øjeblikke. Det er nok at dufte til dem.

Anmeldelse Maison Margiela REPLICA Whispers in the Library