Skip to main content

Max FactorFacefinity All Day Matte Panstik foundation og makeup primer Stift

Max Factor Facefinity All Day Matte Panstik foundation og makeup primer Stift
Max Factor Facefinity All Day Matte Panstik foundation og makeup primer Stift

Makeuppen Max Factor Facefinity All Day Matte Panstik forener din huds farvenuancer og dækker dens små ufuldkommenheder.

Egenskaber:

  • holdbart resultat
  • forener hudens farvetone
  • matterer huden

Brugsvejledning:
Påfør makeuppen på ansigtet med blide strøg. Smør den jævnt og grundigt ud enten med fingrene, en svamp eller pensel.

Egenskaber

Konsistens
solid
Tonetype
fedtet, til alle hudtyper
Effekter
Regulering af overdreven talg, Ensartet
Dækning
Medium
Solbeskyttelse
uden SPF
Effekt
Mat, langtidsholdbar, korrigerende
Foundationskygge
pænt

Max Factor er en af de største legender i makeuppens verden. Mærket trækker spor tilbage til starten af 1900-tallet, og deres reklameslogan “The Makeup of Makeup Artists” afspejler Hollywoods gyldne æra, idet Max Factor-mærket var tæt forbundet med filmens kunst og glamour.

Selv var Max Factor en visionær makeupartist med polske rødder, der flyttede til Los Angeles i 1914 for at komme tættere på den spirende filmindustri. Her åbnede han sin makeupbutik, og snart opnåede han et betydeligt klientel blandt skuespillere, som kom til ham for at få gode råd, mens andre makeupartister ventede spændt på ethvert nye produkt. Max Factor var dog af den opfattelse, at makeup skal være tilgængeligt for alle, og for første gang i historien begyndte han at sælge sine produkter uden for industrien.

Mere end 100 års historie har kastet en hel del ikoniske Max Factor-produkter af sig. Blandt de allerførste fandt man en særlig Max Factor-foundation til filmskuespillere og gyldent støv til håret. I senere tid er mærket blevet mest kendt for sin Max Factor 2000 Calorie-mascara og den langtidsvirkende Max Factor Lipfinity-læbestift.