MEDIBLANC Pure & Healthy Mundskyl til vedvarende frisk ånde

MEDIBLANC Pure & Healthy Mundskyl til vedvarende frisk ånde
MEDIBLANC Pure & Healthy Mundskyl til vedvarende frisk ånde
500 ml

Kode: MEB2965 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Produktbeskrivelse MEDIBLANC Pure & Healthy

Characteristics:

  • fights tooth decay
  • ensures fresh breath
  • eliminates bad breath for a long time

How to use:
After cleaning the teeth, rinse the mouth with mouthwash for the time stated on the label then spit out.

Om mærket MEDIBLANC

Professionel pleje inden for tandhygiejne, revolutionerende sammensætning og gode resultater - MEDIBLANC garanterer dig altid en følelse af perfekt rene tænder og pålidelig beskyttelse af hele mundhulen.

MEDIBLANCs fornyede tandpasta-formler er udviklet til alle typer tandbørster og alle aldre. De indeholder ikke tilsat peroxid eller fluor, har nedsat skumdannelse og lav slibning. Den høje andel af 100 % naturligt mineral hydroxyapatit er usædvanlig. Det udgør naturligt 97 % af tandemaljen og op til 70 % af dentinen. Som en del af tandpastaen fremskynder det betydeligt processen af naturlig remineralisering af tænderne, og i modsætning til fluor heler det også dybere revner helt ned til dentinen. Det binder proteinerne fra plakbakterierne til sig og letter dermed deres frigivelse fra tandemaljen.

Den langvarige og korrekte anvendelse af MEDIBLANC-tandpastaer bidrager også til at formindske tændernes følsomhed og til at genoprette den oprindelige hvide farve på emaljen. Forkæl dig selv med følelsen af ​​perfekt rene tænder hver dag.

Anmeldelse MEDIBLANC Pure & Healthy