MEDIBLANC Sensitive Care mundskyl til sensitive tænder og tandkød

MEDIBLANC Sensitive Care mundskyl til sensitive tænder og tandkød
MEDIBLANC Sensitive Care mundskyl til sensitive tænder og tandkød
Fri levering
500 ml
52,70kr

Kode: MEB03291 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 16.6.2021

Beskrivelse MEDIBLANC Sensitive Care

Også en lille ændring kan give et stort resultat. Hvis MEDIBLANC Sensitive Care bliver en regelmæssig del af din mundhygiejne, så kan du være sikker på, at de par ekstra minutter i badeværelset bliver mange gange det værd – dine tænder kommer til at have en betydeligt lavere risiko for opståen af karies. Og ikke kun det.

MEDIBLANC Sensitive Care mundskyl er udviklet med henblik på dine tænders øgede sensitivitet. Dens sammensætning giver ikke mere irritation, tværtimod. Efter brug bliver dit tandkød beroliget, og du får en behagelig frisk ånde.

Hovedfordele ved MEDIBLANC Sensitive Care mundskyl:

  • det perfekte supplement til den daglige mundhygiejne
  • virker sammentrækkende og beroligende på tandkødet, irriterer ikke sensitive tænder
  • beskytter mod opståen af karies
  • hjælper med at fjerne pletter på tænderne og genoprette deres naturlige farve
  • er ideel til sensitive tænder
  • indeholder ikke alkohol
  • giver frisk ånde

Aktive stoffer:

  • xylitol – bliver ofte tilsat tyggegummi på grund af dets positive virkning på tændernes og mundens tilstand; øger spytdannelse, har en gavnlig effekt på mundens mikroflora og pH og fungerer derved som en effektiv forebyggelse mod karies
  • pilebarkekstrakt (Salix purpurea) – udvundet ved fermentering; har en øjeblikkelig beroligende virkning og trækker tandkødet sammen tættere på tandhalsene, beskytter tandkødets sundhed; eliminerer dårlig lugt fra munden og giver frisk ånde; sammen med xylitol mindsker den forekomsten af plak på tænderne
  • 0 % alkohol

Brugsanvisning:
Brug mundskyl efter hver tandbørstning. Skyl munden med en passende mængde mundskyl i 30 sekunder, og spyt så ud. Egnet til personer over 6 år.

Tandlægens tip:
MEDIBLANC Sensitive Care mundskyl er perfekt i kombination med MEDIBLANC Healthy Gums tandpasta, så dine sensitive tænder får kompleks pleje.

Om mærket MEDIBLANC

Professionel pleje inden for tandhygiejne, revolutionerende sammensætning og gode resultater - MEDIBLANC garanterer dig altid en følelse af perfekt rene tænder og pålidelig beskyttelse af hele mundhulen.

MEDIBLANCs fornyede tandpasta-formler er udviklet til alle typer tandbørster og alle aldre. De indeholder ikke tilsat peroxid eller fluor, har nedsat skumdannelse og lav slibning. Den høje andel af 100 % naturligt mineral hydroxyapatit er usædvanlig. Det udgør naturligt 97 % af tandemaljen og op til 70 % af dentinen. Som en del af tandpastaen fremskynder det betydeligt processen af naturlig remineralisering af tænderne, og i modsætning til fluor heler det også dybere revner helt ned til dentinen. Det binder proteinerne fra plakbakterierne til sig og letter dermed deres frigivelse fra tandemaljen.

Den langvarige og korrekte anvendelse af MEDIBLANC-tandpastaer bidrager også til at formindske tændernes følsomhed og til at genoprette den oprindelige hvide farve på emaljen. Forkæl dig selv med følelsen af ​​perfekt rene tænder hver dag.

Anmeldelse MEDIBLANC Sensitive Care