Mexx Woman Gavesættil kvinder

Mexx Woman Gavesæt  til kvinder
Mexx Woman Gavesæt  til kvinder
119,90kr

Kode: MEX00874 | På lager

Eau de Toilette Til kvinder 20 ml + Kropscreme Til kvinder 50 ml

1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Mexx Woman
Ingredienser

Understreg intensiteten af din yndlingsduft. Parfumesættet til kvinder Mexx Woman indeholder foruden selve duften også plejekosmetik, som vil forlænge din sensuelle oplevelse.

Egenskaber:

  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • luksusudførelse
  • gaveidé, der med garanti vil glæde
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Sættet indeholder:

  • Eau de Toilette Til kvinder 20 ml
  • Kropscreme Til kvinder 50 ml

Ingredienser

Konsistens
creme
Parfumekategori
citron
Sættype
Gavesæt

Om mærket Mexx

Med inspiration fra byens liv og endeløse energi har det hollandske mærke Mexx taget pulsen på tidens rytme i mere end 30 år. Det er moderne og fantasifuld og har et enestående øje for design. Parfumerne fra Mexx er fulde af ungdommelig overdådighed.

 

De er fælles om at have en unik autencitet, stil og kreativitet, hvilket gør dem til en perfekt daglig ledsager. Mexx blev grundlagt i 1986 af forretningsmanden Rattan Chadha, som forenede sine to eksisterende mærker til mænd og kvinder – Mustache og Emanuelle. Han tilføjede to X'er (i form af to kys) til deres initialer og skabte således Mexx, et af verdens mest succesfulde modemærker. Deres modesortiment fik snart selskab af Mexx' parfumer. I dag inspirerer mærket unge mennesker til at gøre op med middelmådighed, eksperimentere med deres stil, vise deres personlighed og tro på dem selv. Hver Mexx-duft er perfekt egnet til alle, som lever livet til fuldt ud, og som uafbrudt er på jagt efter sjove oplevelser, samt ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

Anmeldelse Mexx Woman