Missoni Parfum Pour Homme Deodorant på spray til mænd

Missoni Parfum Pour Homme Deodorant på spray til mænd
Missoni Parfum Pour Homme Deodorant på spray til mænd
100 ml
166,80kr

Kode: MSO01599 | På lager
1
GLS
onsdag 27.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Missoni Parfum Pour Homme
Ingredienser

Forbind dine dufte i en harmonisk helhed. Deodoranten Missoni Parfum Pour Homme frigør den samme aroma som den i flakonen, og sammen danner de et perfekt par.

Egenskaber:

  • supplerer duften fra samme serie
  • vil glæde enhver mand

Ingredienser

Emballagetype
Spray

Om mærket Missoni

Det italienske mærke Missoni er berømt for sine strikvarer med forskelligartede og farverige mønstre, der har gjort det kendt, ikke bare i Italien, men i hele verden. Og lige så originale og sprudlende som de typiske Missoni-mønstre er også parfumerne fra dette luksusmærke.

Missoni-mærkets historie begyndte i 1953, da Ottavio og Rosita Missoni åbnede en butik med strikvarer i Milano. Med sine originale zig-zag mønstre, bølger og striber er det italienske mærkes modetøj genkendeligt ved første blik. Den første parfume kom til verden i 80ʼerne. Den oprindelige Missoni-duft fremstilles dog ikke mere – i 2006 startede Missoni-mærket et samarbejde med firmaet Estée Lauder, og en række berømte parfumeskabere var med til at udvikle Missonis nye parfumer.

Nogle af de mest yndede dufte fra Missoni er Missoni Missoni Eau de Parfum til kvinder, der vil begejstre dig med sin frugt- og blomsterduft, Missoni Missoni Eau de Toilette til kvinder, en mild blomsterduft og den aromatiske duft til mænd med noter af citrus, Missoni Wave.

Anmeldelse Missoni Parfum Pour Homme