Flaskevarmer

Flaskesutter
Indeholder ikke produkter, der svarer til søgefiltrene.
Flaskevarmer
Hagesmække til børn
Indeholder ikke produkter, der svarer til søgefiltrene.
Madkasser
Indeholder ikke produkter, der svarer til søgefiltrene.
Sterilisatorer til flasker og sutter
Indeholder ikke produkter, der svarer til søgefiltrene.
Sutteflasker
Indeholder ikke produkter, der svarer til søgefiltrene.
Vask af flasker og sutter
Indeholder ikke produkter, der svarer til søgefiltrene.
FILTER PÅ
 • Til kvinder

Flaskevarmere til mælk og babymad

Gør det nemmere at tilberede babymad med en praktisk flaskevarmer! Uanset om du giver din baby supplerende mælk fra en brystpumpe, skifter fra modermælk til babymad eller forbereder modermælkserstatning til dit lille barn, så anskaf dig et hjælpemiddel, der vil sørge for, at babymaden varmes jævnt til en ideel temperatur. Nogle flaskevarmere kan endda også optø babymad eller sterilisere flasker! Vi fortæller dig, hvordan en flaskevarmer fungerer, og hvordan du vælger den bedste!

Sådan virker en mælkevarmer

En sutteflaske-varmer fungerer efter samme princip som et vandbad, hvor der sker en konstant cirkulation af vandet og altså en jævn opvarmning til den optimale temperatur. Der opstår derfor ikke meget varme steder ved opvarmningen, der vil kunne skolde babyen under madning.

Læs altid brugervejledningen omhyggeligt først, inden du bruger flaskevarmeren. Du sætter ganske enkelt en flaske i apparatet og indstiller den ønskede temperatur for den givne mængde mælk. Når opvarmningen er færdig, holder flaskevarmeren mælken på den givne temperatur, eller den slukkes. Kontrollér altid, om der er vand i apparatet, da det ellers kan blive beskadiget.

Sådan vælger man en mælkevarmer

Når du vælger en mælkevarmer, så fokusér på dens volumen, ekstra funktioner og også på, hvilke sutteflasker den specifikke type af varmer kan anvendes til. Til hjemmebrug er mælkevarmere til at sætte i stikkontakten egnet, men hvis du ønsker at tage babyen med ud på tur, så vælg en flaskevarmer til bilen, der sørger for at tilberede mælk, uanset hvor du skal hen!

 • En elektrisk flaskevarmer er det ideelle hjælpemiddel derhjemme. Den tilsluttes en stikkontakt, og opvarmningen af babymad sker meget hurtigt.
 • En sterilisator og flaskevarmer i ét kan ud over selve opvarmningen også desinficere flasker og andet tilbehør. Se f.eks. en Philips Avent flaskevarmer.
 • En rejseflaskevarmer ("flaskevarmer på farten") er en speciel type, der bliver sat til en cigarettænder i bilen, eller som fungerer ved hjælp af varmende gelindsatser, der aktiveres manuelt. Nogle elektriske flaskevarmere har en ekstra adapter til cigarettænderen i bilen og kan derfor bruges både hjemme og på rejser.

Flaskevarmerens andre funktioner

De ekstra funktioner, der kan gøre det endnu nemmere for dig at tilberede babymad, er også afgørende, når du vælger. En varmer og en sterilisator til sutteflasker i ét sparer plads i køkkenet, mens udskudt start gør det nemmere at tilberede mad til baby om natten.

 • Automatisk slukning – varmeren slukkes, når den maksimale temperatur er opnået.
 • Timer – gør det muligt at indstille varmetiden.
 • Lydsignal – fortæller, når opvarmningen er færdig.
 • Udskudt start – gør det muligt at indstille tidspunktet for, hvornår flaskevarmeren skal tænde.
 • Optøning – giver mulighed for langsom optøning af mælk og babymad.
 • Sterilisator – desinficerer flasker og tilbehør.
 • Digitalt display – for overskuelighed og bedre kontrol af apparatet.
 • Sikring mod funktion uden vand – forhindrer, at apparatet bliver beskadiget i tilfælde af, at der ikke er vand i det.

Spar tid og arbejde ved tilberedning af mælk og babymad. Med en praktisk mælkevarmer kan du ganske enkelt indstille den ønskede temperatur, og apparatet klarer alt for dig! På notino.dk finder du også andre hjælpemidler til madning af babyen, poser til modermælk og mad til børn og drikkevarer.