Skip to main content

Hårtilbehør til børn

Bestsellere

Opdag sjovt hår accessories til børn

Pynt din lille piges hår med søde hårspænder og hårelastikker til børn! Farverig hårpynt til børn får styr på de uregerlige lokker og fremtryller en flot frisure på et øjeblik. Kulørte hårspænder til børn, elastikker, hårbånd og andet hårtilbehør til børn i et skinnende og glitrende design med glade blomster og sjove dyr, som du og din lille prinsesse vil elske.

Hårpynt til piger

Uanset om du har en lille pige, der kan lide at pynte sig, en sportspige eller en lille eventyrer derhjemme, så vil alle børn sætte pris på spændende frisurer med pynt, der tæmmer deres krøller.

  • Prøv for eksempel en fransk fletning, der flettes sammen lidt efter lidt, der vil se festlig ud med farverige hårspænder til børn ned langs siderne.
  • Løst hår kommer til at se flot ud med en farverig hårbøjle til børn, for eksempel med en livlig sløjfe.
  • En klassisk hestehale kan ikke undvære hårelastikker til børn, der ikke trækker i håret, og som kan fås i alle regnbuens farver.
  • Hårspænder til babyer kan holde selv det fineste barnehår uden at trække i det, og desuden er de fantastiske sammen med muntert børnetøj.

Vores tip: Korrekt pleje af barnets hår begynder med regelmæssig hårvask med shampooer til børn af bedste kvalitet. Hvis håret tillige er svært at rede igennem, så vælg en conditioner, eller prøv en spray til børn til lettere hårbørstning.

Udforsk den fortryllende verden af hårtilbehør til børn på Notino, og få styr på det viltre børnehår!