NiveaBaby Creme til bleudslæt

Nivea Baby Creme til bleudslæt
Nivea Baby Creme til bleudslæt
100 ml
27,90kr

Kode: NIV0402 | På lager
1
Gave til dig
Et GRATIS huskespil fra NOTINO ved hvert køb af produkter til børn
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
GLS
onsdag 29.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 30.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 28.9.2021

Beskrivelse Nivea Baby
Egenskaber

Præparatet Nivea Baby er en ideel hjælper i kampen mod rød numse. Det forhindrer rød numse og skaber et beskyttende lag på børnehuden.

Egenskaber:

  • skaber en beskyttende hinde, som ikke irriterer huden
  • beskytter mod rød numse
  • beroliger irriteret hud
  • smidiggør og blødgør huden

Brugsvejledning:
Varm en lille mængde af cremen op i hænderne og kom nænsomt på huden.

Fuld sammensætning

CERA MICROCRISTALLINA, ZINC OXIDE, LANOLIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, TALC, GLYCERIN, AQUA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, PANTHENOL, MAGNESIUM SULFATE, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
creme
Hudtype
sensitiv
Effekter
Beroligende

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Baby