NiveaFresh Natural Antiperspirant Roll-On

Nivea Fresh Natural Antiperspirant Roll-On
Nivea Fresh Natural Antiperspirant Roll-On
Specialtilbud
48h 50 ml
14,35kr

Kode: NIV0353 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 21.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Fresh Natural
Egenskaber

Antiperspiranten Nivea Fresh Natural absorberer sveden og neutraliserer lugten optimalt. Giver dig en følelse af friskhed og renhed hver dag.

Egenskaber:

  • beskytter mod en ubehagelig lugt
  • giver en langvarig følelse af komfort og renhed
  • forfrisker

Brugsvejledning:
Påføres den rene og tørre hud under armene.

Fuld sammensætning

AQUA, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, ISOCETETH-20, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM, MARIS LIMUS EXTRACT, OSTREA SHELL EXTRACT, PERSEA GRATISSIMA OIL, PROPYLENE GLYCOL, PEG-150 DISTEARATE, LINALOOL, GERANIOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Emballagetype
Roll-on
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Fresh Natural