Nivea Men Sensitive Barberskum med kølende effekt

Nivea Men Sensitive Barberskum med kølende effekt
Nivea Men Sensitive Barberskum med kølende effekt
200 ml
25,40kr

Kode: NIV1767 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Produktbeskrivelse Nivea Men Sensitive
Egenskaber

Produkt til barbering sikrer et glat forløb for dine barberingsrutiner.

Egenskaber:

  • muliggør en enkel barbering
  • beroliger huden
  • giver fugt og udtørrer ikke huden
  • begrænser irritation af huden

Brugsvejledning:
Påfør en passende mængde af produkt på det fugtige ansigt og hals. Smør jævnt ud med cirkelbevægelser, indtil der dannes skum. Vask grundigt af efter barbering.

Egenskaber

Konsistens
mousse
Tonetype
sensitiv
Effekter
Beroligende
Aktive ingredienser
Kamille

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Men Sensitive