NiveaMen Silver Protect Antiperspirant

Nivea Men Silver Protect Antiperspirant
Nivea Men Silver Protect Antiperspirant
40 ml
20,90kr

Kode: NIV0282 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
fredag 24.9.2021
Afhentning i butik
fredag 24.9.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Men Silver Protect
Egenskaber

Antiperspiranten Nivea Men Silver Protect absorberer sveden og neutraliserer lugten optimalt. Giver dig en følelse af friskhed og renhed hver dag.

Egenskaber:

  • beskytter effektivt mod sved
  • beskytter mod en ubehagelig lugt
  • forfrisker

Ingredienser:

  • uden alkohol

Brugsvejledning:
Gentag når som helst i løbet af dagen efter behov.

Fuld sammensætning

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, STEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, ALUMINUM ZIRCONIUM TETRACHLOROHYDREX GLY, PPG-14 BUTYL ETHER, TALC, HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERYL STEARATE SE, PARFUM, GLYCERIN, PANTHENOL, OCTYLDODECANOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, AQUA, LIMONENE, LINALOOL, BHT, COUMARIN. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Emballagetype
Deodorantstick
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Men Silver Protect