Nuxe Le Soir Des Possibles Eau de Parfum til kvinder

Nuxe Le Soir Des Possibles Eau de Parfum til kvinder
Nuxe Le Soir Des Possibles Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
50 ml
361,90kr

Kode: NUX03251 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Nuxe Le Soir Des Possibles
Ingredienser

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de parfumen til kvinder Nuxe Le Soir Des Possibles er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • blomsterduft
  • orientalsk duft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Parfumekategori
orientalsk

Om mærket Nuxe

Kosmetikprodukter fra Nuxe forener naturens kraft, videnskabens effektivitet og sansernes nydelse for at skabe den højeste glæde ved brugen af dem. Dette er afspejlet i mærkets navn, som blev til ved at kombinere ordene ‘natur’ og ‘luksus’, og i samtlige af Nuxes produkter, der hverken indeholder parabener eller mineralolier.

 

Nuxe-mærket har udviklet sig gradvist siden begyndelsen af 1950'erne. Der blev dog for alvor pustet liv i det i 1989 takket være Aliza Jabés, en tilhænger af aromaterapi og senere grundlægger af Nuxe Spa-konceptet. Det første produkt, hun designede, Nuxe Huile Prodigieuse®-tørolien, blev med det sammen kæmpe succes og er i dag et ikonisk produkt.
Nuxe er aktivt involveret i forskning, og alle deres produkter er udviklet ved brug af originale metoder, der er baseret på viden om moderne botanik. I dag er Nuxe-olien blot en af mange i en vidtfavnende samling af ansigts- og hudplejeprodukter, og Nuxe‹ parfumer er netop inspireret af duften af den legendariske tørolie.

Anmeldelse Nuxe Le Soir Des Possibles