Oral B Precision Clean EB 20 Erstatningshoveder til tandbørste 8 stk

Oral B Precision Clean EB 20 Erstatningshoveder til tandbørste 8 stk
Oral B Precision Clean EB 20 Erstatningshoveder til tandbørste 8 stk
211,50kr

Kode: ORB1404 | På lager
1
GLS
tirsdag 27.4.2021
UPS Air Mail
fredag 23.4.2021

Beskrivelse Oral B Precision Clean EB 20

Opdag et helt andet niveau af mundhygiejne, og fjern op til 100 % mere plak end med en regulær tandbørste. Designet på Oral B Precision Clean EB 20's udskiftelige hoved er inspireret af de bedste professionelle instrumenter til tandlæger. De lange fibre muliggør præcis rensning af hver individuel tand såvel som af mellemrum. Vejen til et perfekt sundt smil har aldrig været så nem!

Egenskaber:

  • eliminerer op mod 100 % mere plak end en manuel tandbørste
  • hjælper med at holde munden ren
  • sikrer tandkødets sundhed
  • formen gør det muligt for dig at rense hele overfladen på hver tand
  • fjerner effektivt plak, selv dybt inde i mellemrum
  • hovedet skifter farve for at indikere, hvornår det er tid at skifte

Tekniske specifikationer:

  • kompatibel med alle elektriske Oral B tandbørster på nær Oral B Pulsonic
  • 3D rensningsteknologi – laver op til 48.000 vibrationer i minuttet
  • Indikatorfibre – de signalerer, at hovedet skal byttes ved, at de skifter farve

Anvendelse:
Placér udskiftningshovedet til Oral B Precision Clean EB 20 på din elektriske Oral B tandbørste. Du børster dine tænder med tandpasta som sædvanligt. Efter 3 til 4 måneder falmer fibrene til halv, signalet til at skifte hovedet.

Om mærket Oral B

Oral-B står for kvalitet og fortrinlig pleje inden for tandhygiejne. Oral B-produkterne er berømte for deres enestående kvalitet, der garanterer fantastiske resultater i din tand- og mundpleje. En tandbørste eller tandtråd af god kvalitet er den bedste måde at bane vejen for et smukt og sundt smil.

 

Grundlæggeren af mærket er den californiske tandlæge Robert Huston, som tilbage i 1950 var den første person til at erstatte de traditionelle, hårde nylonbørster, som var i brug fra 1938, med blide, afrundede børstehår. Det blev hurtigt til et internationalt fænomen, og Oral-B blev førende inden for sit felt.

I dag er Oral-B synonym for tandhygiejne af høj kvalitet. Oral-Bs elektriske tandbørste renser ikke alene dine tænder grundigt: den masserer også dit tandkød med en gavnlig virkning. Hvis du ønsker at undgå huller, have sundt tandkød og en mund, der i sandhed føles ren og frisk, så er Oral-B tandbørsten det rigtige valg.

Anmeldelse Oral B Precision Clean EB 20