Orlane B21 Extraordinaire Løftende serum til hals og kavalergang

Orlane B21 Extraordinaire Løftende serum til hals og kavalergang
Orlane B21 Extraordinaire Løftende serum til hals og kavalergang
50 ml
600,30kr

Kode: ORL00360 | 3 tilgængelig

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
GLS
torsdag 20.5.2021
UPS Air Mail
tirsdag 18.5.2021

Beskrivelse Orlane B21 Extraordinaire
Egenskaber

Præparatet Orlane B21 Extraordinaire giver din hud den rigtige pleje.

Egenskaber:

  • giver huden sin fasthed tilbage og efterlader den spændstig
  • efterlader huden silkeblød at røre ved

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Hudtype
til alle hudtyper
Effekter
løftende
Solbeskyttelse
uden SPF
Bruges ved
dag og nat

Om mærket Orlane

Frankrigs “haute-cosmetique” Orlane Paris er luksuskosmetik af den bedste kvalitet. Mærket fokuserer på kampen imod hudens aldring. Orlanes laboratorier kombinerer de seneste videnskabelige resultater med viden fra skønhedsinstitutterne. Det er takket være disse produkters ekstraordinære virkning, at Orlane-mærket har vundet millioner af tilhængere verden over.

Hver enkel af ingredienserne er indsamlet med højeste opmærksomhed og omhu. Efterfølgende bliver de omhyggeligt efterbehandlet og effektivt doseret for at opnå de bedst mulige resultater. Mærkets koncept er baseret på hudens evne til at reparere sig selv. Sammensætningen af Orlanes hudplejeprodukter er designet til at genoprette og stimulere hudens naturlige mekanismer, som svækkes med alderen. Orlane tilbyder adskillige produktserier til selv de mest krævende kunder, der er på jagt efter noget som passer perfekt til netop deres hud.

Mærkets kollektioner indeholder produkter til alle slags hudtyper, heriblandt de mest sensitive. Kollektionen som modvirker ældning, og produkterne til fjernelse af makeup er også populære. Ligesom Orlanes kropspleje eller makeup produkter med nærende effekt. Sidst, men ikke mindst, tryllebinder mærket også med sine prægtige Orlane-parfumer.

Anmeldelse Orlane B21 Extraordinaire