Orlane Body Care Program Opstrammende creme til problemområder

Orlane Body Care Program Opstrammende creme til problemområder
Orlane Body Care Program Opstrammende creme til problemområder
75 ml

Kode: ORL00375 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Orlane Body Care Program
Egenskaber

Præparatet Orlane Body Care Program hjælper til en slankere figur.

Egenskaber:

  • udglatter huden mærkbart
  • formindsker fedtvæv
  • stimulerer mikrocirkulation
  • gør slankere, former og modellerer talje, balder og lår

Brugsvejledning:
Bruges som anvist i den vedlagte manual.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper
Effekter
styrkende

Om mærket Orlane

Frankrigs “haute-cosmetique” Orlane Paris er luksuskosmetik af den bedste kvalitet. Mærket fokuserer på kampen imod hudens aldring. Orlanes laboratorier kombinerer de seneste videnskabelige resultater med viden fra skønhedsinstitutterne. Det er takket være disse produkters ekstraordinære virkning, at Orlane-mærket har vundet millioner af tilhængere verden over.

Hver enkel af ingredienserne er indsamlet med højeste opmærksomhed og omhu. Efterfølgende bliver de omhyggeligt efterbehandlet og effektivt doseret for at opnå de bedst mulige resultater. Mærkets koncept er baseret på hudens evne til at reparere sig selv. Sammensætningen af Orlanes hudplejeprodukter er designet til at genoprette og stimulere hudens naturlige mekanismer, som svækkes med alderen. Orlane tilbyder adskillige produktserier til selv de mest krævende kunder, der er på jagt efter noget som passer perfekt til netop deres hud.

Mærkets kollektioner indeholder produkter til alle slags hudtyper, heriblandt de mest sensitive. Kollektionen som modvirker ældning, og produkterne til fjernelse af makeup er også populære. Ligesom Orlanes kropspleje eller makeup produkter med nærende effekt. Sidst, men ikke mindst, tryllebinder mærket også med sine prægtige Orlane-parfumer.

Anmeldelse Orlane Body Care Program