Payot Relaxant Lindrende blomstervand til krop

Payot Relaxant Lindrende blomstervand til krop
Payot Relaxant Lindrende blomstervand til krop
100 ml
222,40kr

Kode: PAY00698 | Mere end 5 stk. på lager
1
GLS
torsdag 28.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Payot Relaxant
Ingredienser

Kropssprayen Payot Relaxant sikrer dig en behagelig friskhed når som helst i løbet af dagen.

Egenskaber:

  • fugter og smidiggør blidt
  • forfrisker og giver energi
  • dufter behageligt

Brugsvejledning:
Anvendes når som helst i løbet af dagen.

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret

Om mærket Payot

Bliv en aktiv skaber af din egen skønhed. Slut dig til den gruppe af mennesker, der i mere end 100 år har brugt Payots produkter som en del af deres daglige skønhedsritual. Mærket imødekommer kunder i alle faser af deres liv og passer til alle hudtyper. Nøglen til deres succes er autenticitet og tillid.

Payot trækker på erfaringen fra professionelle skønhedseksperter og tilbyder produkter, som du kan bruge derhjemme til at forstærke effekterne af forskellige skønhedsbehandlinger. Payots produkter er baseret på den nyeste videnskabelige forskning og nyskabende formularer, men mærket er også opmærksomme på sanselige oplevelser. Det er grunden til, at Payots hudplejeprodukter har de smukkeste dufte, farver og teksturer. Deres typiske, runde flaske er en hyldest til de kvindelige former.

For at bevare din strålende hud kan du for eksempel prøve den kronoaktive Payot-creme fra Blue Techni Liss-linjen, som beskytter din hud helt fra fremmede elementer. My Payot-linjen fokuserer på hudlysning, mens Payot CC-cremen udjævner din hudtone.

Anmeldelse Payot Relaxant