Payot Herboriste Détox Gelée Minceur 3-En-1 Opstrammende kropsgel

Payot Herboriste Détox Gelée Minceur 3-En-1 Opstrammende kropsgel
Payot Herboriste Détox Gelée Minceur 3-En-1 Opstrammende kropsgel
200 ml
255,20kr

Kode: PAY00965 | På lager
1
GLS
fredag 21.5.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 19.5.2021

Beskrivelse Payot Herboriste Détox Gelée Minceur 3-En-1
Egenskaber

Kropsgelen Payot Herboriste Détox plejer huden på hele kroppen, gør den spændstig og sikrer samtidigt en følelse af komfort.

Egenskaber:

  • gør huden fastere
  • udspænder huden
  • udglatter huden

Brugsvejledning:
Påfør en passende mængde af gelen hver dag på steder, som du ønsker at forme (lår, hofter, mave, arme). Masser blidt ind.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper
Effekter
styrkende
Aktive ingredienser
koffein

Om mærket Payot

Bliv en aktiv skaber af din egen skønhed. Slut dig til den gruppe af mennesker, der i mere end 100 år har brugt Payots produkter som en del af deres daglige skønhedsritual. Mærket imødekommer kunder i alle faser af deres liv og passer til alle hudtyper. Nøglen til deres succes er autenticitet og tillid.

Payot trækker på erfaringen fra professionelle skønhedseksperter og tilbyder produkter, som du kan bruge derhjemme til at forstærke effekterne af forskellige skønhedsbehandlinger. Payots produkter er baseret på den nyeste videnskabelige forskning og nyskabende formularer, men mærket er også opmærksomme på sanselige oplevelser. Det er grunden til, at Payots hudplejeprodukter har de smukkeste dufte, farver og teksturer. Deres typiske, runde flaske er en hyldest til de kvindelige former.

For at bevare din strålende hud kan du for eksempel prøve den kronoaktive Payot-creme fra Blue Techni Liss-linjen, som beskytter din hud helt fra fremmede elementer. My Payot-linjen fokuserer på hudlysning, mens Payot CC-cremen udjævner din hudtone.

Anmeldelse Payot Herboriste Détox Gelée Minceur 3-En-1