Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons Olieserum Cellulite dæmpende

Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons Olieserum Cellulite dæmpende
Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons Olieserum Cellulite dæmpende
125 ml
219,20kr

Kode: PAY00964 | På lager
1
GLS
onsdag 19.5.2021
UPS Air Mail
tirsdag 18.5.2021

Beskrivelse Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons
Egenskaber

Præparatet Payot Herboriste Détox hjælper dig med at formindske tegn på celluloidog din hud kommer til at se fast og glat ud.

Egenskaber:

  • reducerer celluloider og gør huden fastere
  • udglatter huden
  • absorberes hurtigt
  • nem at lægge

Brugsvejledning:
Påfør præparatet på de problematiske steder på kroppen (lår, hofter, ende og mave). Masser ind i huden med cirkelbevægelser og lad det trænge ind. Brug regelmæssigt.

Egenskaber

Konsistens
olie
Hudtype
til alle hudtyper

Indlæg om Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons
Artikler

Om mærket Payot

Bliv en aktiv skaber af din egen skønhed. Slut dig til den gruppe af mennesker, der i mere end 100 år har brugt Payots produkter som en del af deres daglige skønhedsritual. Mærket imødekommer kunder i alle faser af deres liv og passer til alle hudtyper. Nøglen til deres succes er autenticitet og tillid.

Payot trækker på erfaringen fra professionelle skønhedseksperter og tilbyder produkter, som du kan bruge derhjemme til at forstærke effekterne af forskellige skønhedsbehandlinger. Payots produkter er baseret på den nyeste videnskabelige forskning og nyskabende formularer, men mærket er også opmærksomme på sanselige oplevelser. Det er grunden til, at Payots hudplejeprodukter har de smukkeste dufte, farver og teksturer. Deres typiske, runde flaske er en hyldest til de kvindelige former.

For at bevare din strålende hud kan du for eksempel prøve den kronoaktive Payot-creme fra Blue Techni Liss-linjen, som beskytter din hud helt fra fremmede elementer. My Payot-linjen fokuserer på hudlysning, mens Payot CC-cremen udjævner din hudtone.

Anmeldelse Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons