Payot Le Corps Gommage Au Sucre Relaxant Harmoniserende kropsskrub

Payot Le Corps Gommage Au Sucre Relaxant Harmoniserende kropsskrub
Payot Le Corps Gommage Au Sucre Relaxant Harmoniserende kropsskrub
200 ml

Kode: PAY00696 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Payot Le Corps Gommage Au Sucre Relaxant
Egenskaber

Kropspealingen Payot Le Corps Gommage Au Sucre Relaxant fjerner døde hudceller fra huden og sikrer en perfekt blødhed.

Egenskaber:

  • fjerner døde hudceller
  • fugter og nærer huden
  • genopbygger huden
  • efterlader huden fin og blød

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Payot

Bliv en aktiv skaber af din egen skønhed. Slut dig til den gruppe af mennesker, der i mere end 100 år har brugt Payots produkter som en del af deres daglige skønhedsritual. Mærket imødekommer kunder i alle faser af deres liv og passer til alle hudtyper. Nøglen til deres succes er autenticitet og tillid.

Payot trækker på erfaringen fra professionelle skønhedseksperter og tilbyder produkter, som du kan bruge derhjemme til at forstærke effekterne af forskellige skønhedsbehandlinger. Payots produkter er baseret på den nyeste videnskabelige forskning og nyskabende formularer, men mærket er også opmærksomme på sanselige oplevelser. Det er grunden til, at Payots hudplejeprodukter har de smukkeste dufte, farver og teksturer. Deres typiske, runde flaske er en hyldest til de kvindelige former.

For at bevare din strålende hud kan du for eksempel prøve den kronoaktive Payot-creme fra Blue Techni Liss-linjen, som beskytter din hud helt fra fremmede elementer. My Payot-linjen fokuserer på hudlysning, mens Payot CC-cremen udjævner din hudtone.

Anmeldelse Payot Le Corps Gommage Au Sucre Relaxant