Payot Sunny Huile de Rêve SPF 15 Beskyttende tør sololie SPF 15

Payot Sunny Huile de Rêve SPF 15 Beskyttende tør sololie  SPF 15
Payot Sunny Huile de Rêve SPF 15 Beskyttende tør sololie  SPF 15
100 ml
162,40kr

Kode: PAY00963 | På lager
1
GLS
onsdag 12.5.2021
UPS Air Mail
mandag 10.5.2021

Beskrivelse Payot Sunny Huile de Rêve SPF 15
Egenskaber

Solbeskyttelsespræparatet Payot Sunny Huile de Rêve SPF 15 er en nødvendig del af hudplejen ved ophold i solen.

Egenskaber:

  • giver huden den nødvendige fugt
  • beskytter huden mod UVA og UVB stråler
  • understøtter en naturlig solbruning

Brugsvejledning:
Påfør i rigelig mængde på hele kroppen, før du går ud i solen. Gentag påføringen for at opretholde beskyttelsen, især hvis du sveder, har badet eller tørret huden med et håndklæde.

Egenskaber

Konsistens
olie
Hudtype
til alle hudtyper
SPF
mellem beskyttelse (SPF 15 - SPF 25)

Om mærket Payot

Bliv en aktiv skaber af din egen skønhed. Slut dig til den gruppe af mennesker, der i mere end 100 år har brugt Payots produkter som en del af deres daglige skønhedsritual. Mærket imødekommer kunder i alle faser af deres liv og passer til alle hudtyper. Nøglen til deres succes er autenticitet og tillid.

Payot trækker på erfaringen fra professionelle skønhedseksperter og tilbyder produkter, som du kan bruge derhjemme til at forstærke effekterne af forskellige skønhedsbehandlinger. Payots produkter er baseret på den nyeste videnskabelige forskning og nyskabende formularer, men mærket er også opmærksomme på sanselige oplevelser. Det er grunden til, at Payots hudplejeprodukter har de smukkeste dufte, farver og teksturer. Deres typiske, runde flaske er en hyldest til de kvindelige former.

For at bevare din strålende hud kan du for eksempel prøve den kronoaktive Payot-creme fra Blue Techni Liss-linjen, som beskytter din hud helt fra fremmede elementer. My Payot-linjen fokuserer på hudlysning, mens Payot CC-cremen udjævner din hudtone.

Anmeldelse Payot Sunny Huile de Rêve SPF 15