Prada Olfactories Double Dare Eau de Parfum Unisex

Prada Olfactories Double Dare Eau de Parfum Unisex
Prada Olfactories Double Dare Eau de Parfum Unisex
100 ml
1.860,00kr

Kode: PRA02871 | Mere end 5 stk. på lager
1
GLS
tirsdag 2.2.2021
UPS Air Mail
mandag 1.2.2021

Duftbeskrivelse Prada Olfactories Double Dare
Ingredienser

Opdag duften, der ikke passer ind i nogen kasse, og som samtidigt mesterligt fremhæver personligheden hos den, der har den på. Unisex eau de parfumen Prada Olfactories Double Dare er præcis den duft, der lader din originalitet træde frem.

  • til alle, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden
  • unisex – til kvinder og mænd

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Kardemomme, Safran
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin, Ruskind
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ambra, Vanilje, Vetiver
Parfumekategori
orientalsk, blomstret, læder

Om mærket Prada

Pradas modeshows bringer altid noget nyt, uventet og revolutionært med sig. Deres kollektioner er unikke, skabt med tilsyneladende modstridende elementer med den intention om at fremme en reaktion – hvad enten den er emotionel eller intellektuel. Denne energi og unikke tilgang afspejles i enhver Prada-duft.

En genial ide, en bestemt teknik eller en eksklusiv ingrediens – en typisk Prada-parfume rummer alle tre, og alligevel er den under konstant genopfindelse, brudt ned til små dele og samlet igen i kombination med noget uforudset. Processen forårsager altid noget hidtil uset, ofte decideret mystisk. De gamle, velkendte dufte genopdages og omarbejdes til noget helt nyt og utroligt.

Drag ud på en duftrejse af skønhed og luksus. Prøv den ikoniske Prada Candy til kvinder eller den klassiske Prada Luna Rossa til mænd, og lad dig selv blive løftet op i de ukendte riger, ved hjælp af magien fra Prada, et af verdens førende modehuse.

Anmeldelse Prada Olfactories Double Dare