Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose Eau de Parfum Unisex

Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose Eau de Parfum Unisex
Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose Eau de Parfum Unisex
100 ml

Kode: PRA02881 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden
Gave til dig
Vælg et Notino Safety Kit eller et Notino Travel Kit som en gave i indkøbskurven ved køb af parfumer for over 350 kr.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig

Beskrivelse Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der smelter perfekt sammen med dig og bliver din nye signatur. Unisex eau de parfumen Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose indfanger dig allerede første gang, du dufter til den, og den holder aldrig op med at overraske dig.

  • en original duft til en original personlighed
  • unisex duft

Ingredienser

Composition
Rose, Tobak, Læder, Patchouli, Agartræ
Parfumekategori
orientalsk

Om mærket Prada

Pradas modeshows bringer altid noget nyt, uventet og revolutionært med sig. Deres kollektioner er unikke, skabt med tilsyneladende modstridende elementer med den intention om at fremme en reaktion – hvad enten den er emotionel eller intellektuel. Denne energi og unikke tilgang afspejles i enhver Prada-duft.

En genial ide, en bestemt teknik eller en eksklusiv ingrediens – en typisk Prada-parfume rummer alle tre, og alligevel er den under konstant genopfindelse, brudt ned til små dele og samlet igen i kombination med noget uforudset. Processen forårsager altid noget hidtil uset, ofte decideret mystisk. De gamle, velkendte dufte genopdages og omarbejdes til noget helt nyt og utroligt.

Drag ud på en duftrejse af skønhed og luksus. Prøv den ikoniske Prada Candy til kvinder eller den klassiske Prada Luna Rossa til mænd, og lad dig selv blive løftet op i de ukendte riger, ved hjælp af magien fra Prada, et af verdens førende modehuse.

Anmeldelse Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose