Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum Unisex

Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum Unisex
Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum Unisex
100 ml
1.860,00kr

Kode: PRA02886 | På lager
1
GLS
tirsdag 26.1.2021
UPS Air Mail
mandag 25.1.2021

Duftbeskrivelse Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow
Ingredienser

Glem regler, grænser og begrænsninger. Unisex eau de parfumen Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow passer fantastisk til enhver, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

  • til personligheder med en ukonventionel stil
  • unisex duft

Ingredienser

Composition
Læder, Figen, Cedertræ
Parfumekategori
frugtig, læder

Om mærket Prada

Pradas modeshows bringer altid noget nyt, uventet og revolutionært med sig. Deres kollektioner er unikke, skabt med tilsyneladende modstridende elementer med den intention om at fremme en reaktion – hvad enten den er emotionel eller intellektuel. Denne energi og unikke tilgang afspejles i enhver Prada-duft.

En genial ide, en bestemt teknik eller en eksklusiv ingrediens – en typisk Prada-parfume rummer alle tre, og alligevel er den under konstant genopfindelse, brudt ned til små dele og samlet igen i kombination med noget uforudset. Processen forårsager altid noget hidtil uset, ofte decideret mystisk. De gamle, velkendte dufte genopdages og omarbejdes til noget helt nyt og utroligt.

Drag ud på en duftrejse af skønhed og luksus. Prøv den ikoniske Prada Candy til kvinder eller den klassiske Prada Luna Rossa til mænd, og lad dig selv blive løftet op i de ukendte riger, ved hjælp af magien fra Prada, et af verdens førende modehuse.

Anmeldelse Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow