Rasasi Al Hobb Al Hakiki Eau de Parfum til kvinder

Rasasi Al Hobb Al Hakiki Eau de Parfum til kvinder
Rasasi Al Hobb Al Hakiki Eau de Parfum til kvinder
100 ml
177,90kr

Kode: RSS0122 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Rasasi Al Hobb Al Hakiki
Ingredienser

Skjul ikke den lidenskabelige side af din personlighed. Eau de parfumen til kvinder Rasasi Al Hobb Al Hakiki er fuld af ophidselse, længsel og provokation og får dig og alle omkring dig i en sensuel stemning.

  • frugtduft
  • træduft
  • sød duft
  • til den temperamentsfulde kvinde fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Æble, Tranebær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lilje, Rose, Patchouli, Træ
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Kashmirtræ, Sandeltræ, Labdanum, Ceder
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Om mærket Rasasi

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.

Anmeldelse Rasasi Al Hobb Al Hakiki