Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah Eau de Parfum til mænd

Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah Eau de Parfum til mænd
Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah Eau de Parfum til mænd
Fri levering
75 ml
202,90kr

Kode: RSS0561 | 3 tilgængelig
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah
Ingredienser

En ny dag, en ny mulighed for at modstå fristelser. Unisex eau de parfumen Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah forfrisker dine tanker, så du frit kan følge dine instinkter. Begiv dig ud på hverdagens eventyr.

  • krydderduft
  • træduft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Parfumekategori
krydret, træagtig

Om mærket Rasasi

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.

Anmeldelse Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah