Rasasi Rasasi Bukhoor røgelse

Rasasi Rasasi Bukhoor røgelse
Rasasi Rasasi Bukhoor røgelse
Nyt uåbnet produkt med 100% indhold, kun med beskadiget emballage
Beskadiget emballage
232
103,41kr

Kode: RSS02823 | 1 tilgængelig

Nyt uåbnet produkt med 100% indhold, kun med beskadiget emballage

1
GLS
fredag 12.3.2021
UPS Air Mail
onsdag 10.3.2021

Ingredienser

Composition
Labdanum, Moskus, Agartræ, Sukker
Karakter af duft som i hjemmet
træagtig, sød

Om mærket Rasasi

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.

Anmeldelse Rasasi Rasasi Bukhoor