Redken Extreme Energigivende shampoo Til skadet hår

Redken Extreme Energigivende shampoo Til skadet hår
Redken Extreme Energigivende shampoo Til skadet hår
300 ml
114,10kr

Kode: RED1335 | På lager
1
GLS
tirsdag 2.2.2021
UPS Air Mail
mandag 1.2.2021

Produktbeskrivelse Redken Extreme
Egenskaber

Shampooen Redken Extreme renser effektivt hovedbunden, vasker håret grundigt og giver det den naturlige skønhed tilbage.

Egenskaber:

  • vasker håret og renser hovedbunden
  • styrker hårets fibre
  • giver glans og volumen
  • regenererer og nærer håret

Brugsvejledning:
Påfør en passende mængde af shampoo i det våde hår. Skum, og skyl grundigt. Gentag hvis nødvendigt. For at opnå den optimale effekt bør du fortsætte hårplejen fra samme række. Spørg gerne din frisør før brug, om dette produkt er egnet til netop dit hår.

Egenskaber

Hårtype
alle hårtyper
Effekter
Regenerering
Hovedbundstype
alle hovedbundstyper
Hårproblem
beskadiget hår

Om mærket Redken

Redken 5th Avenue NYC er et amerikansk mærke for professionelle hårprodukter, der blev grundlagt i 1960 af skuespillerinden Paula Kent og frisøren Jheri Redding. Det fokuserer på udviklingen af banebrydende produkter og fostrer, takket være en nyskabende tilgang, kreativiteten hos frisører og stylister. Redkens shampooer, balsam, masker og stylingsprays er blevet særdeles populære i hele verden. Det brede udvalg af produktserier sikrer, at alle kan finde det rigtige produkt til deres hår. Takket være deres specialiserede, men nænsomme produkter, er Redken garanti for pleje af højeste kvalitet, når det kommer til hår. Redken 5th Avenue NYC er altid i centrum for de aktuelle begivenheder og er til stede under modeugerne i New York, London, Milan og Paris, hvor de inspirerer mennesker, sætter tempoet og tegner de nyeste tendenser i hårindustrien.

Anmeldelse Redken Extreme