Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum with Rosehip Seed Oil Fugtgivende serum mod rynker

Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum with Rosehip Seed Oil Fugtgivende serum mod rynker
Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum with Rosehip Seed Oil Fugtgivende serum mod rynker
Specialtilbud
30 ml
99,00kr

Kode: RSC07801 | På lager
1
GLS
onsdag 19.5.2021
UPS Air Mail
mandag 17.5.2021

Beskrivelse Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum with Rosehip Seed Oil
Egenskaber

Tillad ikke din alder at give dig flere rynker! Det fugtgivende, anti-rynke serum, Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum Rosehip Seed Oil, udglatter din hud allerede efter første brug. Prøv den naturlige hybenolies kraft i kombination med retinol, og vink farvel til rynkerne én gang for alle! Med dette serum får du din friske og ungdommelige hud tilbage uanset din alder.

Egenskaber:

  • udglatter enhver hudtype og giver den glød
  • retinol fornyer huden effektivt allerede efter 1. brug
  • naturlig hybenolie sørger for hydrering

Ingredienser:

  • naturlig hybenolie – har regenererende og fugtgivende egenskaber
  • retinol – en ren form for A-vitamin, der fremmer dannelse af kollagen og elastin i huden
  • veganske ingredienser

Anvendelse:
Først fjerner du makeup og urenheder fra huden, der har samlet sig på den i løbet af dagen. Derefter skyller du huden med lunkent vand og tørrer den. Tilsidst masserer du et par dråber serum ind i huden. Du kan også bruge det på hals og dekolletage.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper, tør, Rynker og moden hud
Effekter
Hydrering, Foryngende, løftende, Regenerering
Bruges ved
dag og nat
Aktive ingredienser
retinol

Om mærket Revolution Skincare

»Bedre hudpleje betyder bedre makeup«. Med andre ord, jo bedre du tager dig af din hud, jo mere fejlfri vil din makeup se ud. Alt det kræver, er de rette Revolution Skincare produkter, en speciel serie fra Makeup Revolution, som er kendt for deres fantastiske makeupprodukter.

De fleste Revolution Skincare produkter er veganske, hvilket betyder at de er fri for ingredienser som bivoks og lanolin. Der er omfattende produktserier til enhver hudtype, lige så vel hudlidelser som akne, dehydrering, rynker eller slaphed. Kollektionen inkluderer fugtighedscremer, rensemasker, hudolier, sprays og mere. vi anbefaler også the Revolution exfoliator, som gør din hus glattere mens den genskaber dens fasthed, renser dine porer og gør din ansigtsfarve strålende og ungdommelig.
 

Et andet Revolution Skincare produkt, som er værd at nævne, er CBD-olierne med cannabisekstrakt. CBD-olierne er steget i populæritet og det er der en god grund til. De har fantastiske, nærende effekter og de kan endda lindre irriteret hud. Hvis du vil give dit ansigt det bedste, skal du også have fat i en Revolution serum. De kommer i mange forskellige versioner - alt fra en, der er designet til store porer eller fine linjer og serummer, der hjælper med at udjævne din hudtone.

Anmeldelse Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum with Rosehip Seed Oil