Shiseido Men Shaving Cream Fugtgivende barbercreme

Shiseido Men Shaving Cream Fugtgivende barbercreme
Shiseido Men Shaving Cream Fugtgivende barbercreme
100 ml
197,00kr

Kode: SHI03758 | På lager
1
GLS
onsdag 20.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Produktbeskrivelse Shiseido Men Shaving Cream
Egenskaber

Produkt til barbering Shiseido Men Shaving Cream sikrer et glat forløb for dine barberingsrutiner.

Egenskaber:

  • får barbermaskinen til at glide nemmere
  • fugter og blødgør
  • begrænser irritation af huden

Brugsvejledning:
Påfør en passende mængde af produkt på det fugtige ansigt og hals. Smør jævnt ud med cirkelbevægelser, indtil der dannes skum. Vask grundigt af efter barbering.

Egenskaber

Konsistens
creme
Tonetype
sensitiv, til alle hudtyper
Hudtype
sensitiv, til alle hudtyper
Effekter
Hydrering

Om mærket Shiseido

Det japanske luksusmærke Shiseido har været med til at definere skønhedsbegrebet i mere end 140 år. Mærkets filosofi er baseret på den opfattelse, at skønhed ikke kun er et visuelt fænomen, men først og fremmest en følelse.

 

Mærket kan bryste sig af en lang og indholdsrig historie. Siden begyndelsen har Shiseido taget det bedste fra vestlig hudpleje og kombineret det med traditionelle asiatiske værdier. Shiseido har opnået ikonstatus i kraft af deres succesfulde nyskabelser såvel som tidløse produkter. Virksomheden udvikler konstant nye teknologier inden for hudpleje og er gennem årene blevet en autoritet i skønhedsorienteret forskning.

Når det kommer til kvalitet, effektive ingredienser og miljømæssig ansvarlighed, placerer Shiseido sig langt over standarden. Uanset om du vælger en Shiseido-duft, en af deres førsteklasses hudplejeprodukter, Shiseido-makeup eller Shiseido-solcreme – dette luksusmærke fra Japan vil altid sørge for fantastiske resultater og forstærke din naturlige skønhed.

Anmeldelse Shiseido Men Shaving Cream