Gå videre til hovedindhold

Shu Uemura Art of Hair
Yūbi Blonde

Dit absolut perfekte blonde look

Shu Uemura Art of Hair kommer med en yderst effektiv professionel formel beriget med hvid, japansk pæon, der er høstet på bæredygtig vis, og med et unikt koldt pigment, der er udviklet i Japan. Yūbi (japansk for ædelhed) Blonde stopper tiden og holder din blonde farve i en absolut perfekt tilstand: den bevarer den kolde, blonde farve, tilfører naturlig glans og revitaliserer hårstråene fra rod til spids.

 

Til iskold platinblond

Stop tiden, og bevar din iskolde, platinblonde farve. Ved hjælp af shampoo camouflerer du uønskede varme reflekser, og med masken afslører du den koldeste blonde nuance. Dit blonde hår bliver næret, naturligt glansfuldt og så blødt!

Til langtidsholdbare lyse striber og balayage

Fremhæv dine lyse striber eller balayage smukt med naturlig glans med den oplysende shampoo Yūbi Blonde, og camouflér uønskede gule toner ved hjælp af en maske fra samme serie, der på én gang nærer og glatter håret.

 

Til elektrificerende sølvgrå

Det er på tide at vise dit perfekte, sølvgrå hår frem. Den neutraliserende, lilla shampoo camouflerer uvelkomne kobberfarvede reflekser, og Yūbi Blonde conditioner fornyer og glatter hårstrået.

 

Daglig pleje til alle typer af blond

Giv kun dit blonde hår det, som det virkelig behøver. Den oplysende shampoo renser håret skånsomt, fjerner alle urenheder og giver håret en naturlig glans. Conditioneren fornyer hårstråene fra rod til spids og gør håret vidunderligt blødt.


Om den japanske, hvide pæon

Den hvide pæon "shakuyaku" høstes i bjergene i Niiagata i Japan. Shu Uemura Art of Hair lægger stor vægt på at involvere de japanske landmænd i at høste de hvide pæoner på en bevidst måde: de høster kun halvdelen af pæonerne, så den anden halvdel kan blive ved med at blomstre. Høsten foregår ved håndkraft og kun fra maj til juni.

Om det japanske, kolde pigment

Mærket Shu Uemury Art of Hair har sine rødder i Shu Uemuras stærke ønske om at finde de mest strålende farver, og derfor valgte han den pigment-teknologi, der er brugt i kollektionen af makeup. Det bliver fremstillet eksklusivt for mærket Shu Uemura af en førende japansk producent af blæk og farvestoffer. Dette pigment, der er fremstillet ved hjælp af førsteklasses teknologi, har en glat homogen form og opnår en mere intens kold farve end et almindeligt pigment.