Souletto Floramania aromadiffusor med opfyldning

Souletto Floramania aromadiffusor med opfyldning
Souletto Floramania aromadiffusor med opfyldning
Fri levering
Ny
200 ml
310,00kr

Kode: SOU00203 | På lager
1
GLS
fredag 29.1.2021
UPS Air Mail
torsdag 28.1.2021

Duftbeskrivelse Souletto Floramania
Ingredienser

Fyld hvert et hjørne af dit interiør med en sødmefuld blomsterduft. Duftsprederen med duftolie Souletto Floramania spreder en behagelig følelse af frihed, hvor du ønsker det, og det takket være blomster fra magnolie og jasmin med et anstrøg af liflig honning.

Egenskaber:

  • en elegant måde til at få dit hus, lejlighed eller arbejdsplads til at dufte dejligt
  • en behagelig blomsterduft, som man ikke bliver træt af
  • bliver samtidigt et smukt designertilbehør
  • frigiver duft konstant, uden at det er nødvendigt at gøre mere
  • ved at vende duftpindene om opnår du igen en mere intens frigivelse af duften
  • oprindelsesland: Frankrig

Duftens komposition:
De første duftnoter, du oplever, er delikat pære, melon og æble, der bringer en undertone af frugt ind i duften. Lidt efter overtager den berusende duft af hvide magnolieblomster og jasmin, der giver duften sit karakteristiske præg. Du vil også kunne opfange noter af sød honning og let krydret havenellike. Med den fint jordagtige vetiver, træagtige ceder og rene moskusnoter er duften behageligt kompleks.

Duft af magnolie:
Magnolie, der er fremherskende i denne duft, er et symbol på værdighed, ophøjethed, men også på kvindelig skønhed og blidhed. Indenfor formår den at fremkalde en følelse af vitalitet, aktivitet og frihed, samtidigt med at den skaber hygge og transporterer dig til en blomstrende eng, hvis du lukker øjnene.

Brugsanvisning:
Åbn den lille flaske med duftolie, og stik duftpindene ned i den. Stil den derefter på et passende sted i interiøret. Ideelt på et sted med naturlig luftgennemstrømning, men ikke hvor der er gennemtræk. Derved begrænser du, at der bruges for meget af duftolien. Du kan selv bestemme duftens intensitet alt efter, hvor tit du vender duftpindene om. Hvis du lader dem stå uden at vende dem om, vil de kun meget langsomt frigive en let duft.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Melon, Æble
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin, Havenellike, Magnolie, Honning
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Ceder, Vetiver
Karakter af duft som i hjemmet
blomstret, frugtig
Type af aromadiffusor
stick

Anmeldelse Souletto Floramania