Souletto Reminiscense rumspray

Souletto Reminiscense rumspray
Souletto Reminiscense rumspray
Fri levering
100 ml
152,00kr

Kode: SLT01191 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Duftbeskrivelse Souletto Reminiscense
Ingredienser

Hvordan kan en helt almindelig dag forandres til en behagelig stund, som om du slappede af på en liggestol midt om sommeren? Det er overraskende nemt. Rumsprayen Souletto Reminiscense fylder ethvert rum med en duft, der indbyder til afslapning og får én til kun at tænke på de dejligste minder.

Egenskaber:

  • i løbet af et øjeblik er hvert rum fyldt med duft
  • en frisk, strålende duft med blomster-, frugt- og grønne noter og moskus
  • med sin praktiske spray spreder den sin duft med det samme
  • sprayen er ideel til at skifte duft i værelset alt efter humør
  • oprindelsesland: Holland

Duftens komposition:
Først bliver du budt velkommen af duften af saftigt æble og også af fine saltagtige og grønne noter, der gennemtrænger hele duftens komposition. De afløses af urte- og blomsterdufte og blid lavendel. Forgrunden overlades dog til liljekonval, der definerer denne duft. Alle toner udgår fra en pudderagtig og balsamisk base med en lille smule vanilje. Duften af moskus slår dog stærkest igennem med sin sødmefulde, sanselige afrunding.

Duft af liljekonval og moskus:
Liljekonvallens hvide blomst er ikke bare smuk, men den frigiver også en vidunderlig og umiskendelig duft. I kombination med moskus, der i sig selv er let pudderagtig, sød og sanselig, skaber den så en perfekt harmonisk helhed. Saltagtige noter sikrer derefter, at duften får en let grøn afrunding, der tilfører et spirituelt element.

Brugsanvisning:
Du kan nemt spraye duftsprayen rundt i rummet. Med antallet af tryk på sprayen bestemmer du selv intensiteten og den tid, som duften vil frigives i.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Grønne noter, Æble
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Krydrede noter, Liljekonval, Lavendel, Blomstrede duftnoter, Urtenoter
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Balsamiske noter, Pudder toner, Moskus, Vanilje
Karakter af duft som i hjemmet
blomstret, urte, frugtig

Anmeldelse Souletto Reminiscense