Gå videre til hovedindhold

TRESemmé

Om TRESemmé

En smuk frisure kan give dig selvtillid og gøre hele din dag bedre. TRESemmé er meget bevidst om dette – derfor bestræber de sig på at skabe hårplejeprodukter, der er lige så gode som dem, du får i frisørsaloner, blot meget mere overkommelige i pris. Fordi enhver kvinde fortjener at føle sig smuk.

TRESemmés hårpleje blev lanceret i 1948. Grundlæggeren af brandet, Edna L. Emme, arbejdede som frisør og vidste nøjagtigt, hvor meget tillid en kvinde kan få fra smukt hår. I en tid, hvor kvalitetsprodukter kun var tilgængelige i frisørsaloner, kom hun med en vision om at præsentere hårpleje af professionel kvalitet til hjemmebrug. Det var det, der i sidste ende gjorde den initiativrige, intelligente og smukke kvinde til en del af frisørarbejdets historie.

Navnet TRESemmé er et ordspil-det hentyder til grundlæggerens efternavn, mens det også lyder som den franske sætning "très-aimé" (hvilket betyder "meget elsket"). Du er uden tvivl også forelsket i TRESemmés produkter. TRESemmé Heat Defense-spray beskytter dit hår mod skader under hårtørring og glatning, mens TRESemmé BIotin + Repair 7-hårmaske øjeblikkeligt fornyr hårets tekstur og skønhed. TRESemmé Keratin Smooth-serien giver dit hår glans og smidighed og reducerer krusninger i håret.

Stol på TRESemmé -hårprodukter, der giver dig mulighed for hver dag at føle, at du lige er trådt ud af en frisørsalon.

Se hele teksten skjul tekst