Trussardi Levriero Collection Donna Eau de Parfum til kvinder

Trussardi Levriero Collection Donna Eau de Parfum til kvinder
Trussardi Levriero Collection Donna Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
796,50kr

Kode: TRU01858 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Trussardi Levriero Collection Donna
Ingredienser

En tidløs klassiker, der hylder naturlig skønhed, femininitet og elegance. Eau de parfumen til kvinder Trussardi Levriero Collection Donna bliver hurtigt en uundværlig del af din personlighed.

  • blomsterduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • luksus duft til de krævende
  • begrænset udgave

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Vandfrugt, Citron, Yuzu
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Appelsinblomst , Jasmin te, Åkande
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Patchouli, Sandeltræ, Vanilje
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Trussardi

Trussardi er essensen af italiensk livsstil. Mærket blev skabt i 1911 i Bergamo og fokuserede oprindeligt på produktionen af kvalitetshandsker. I løbet af de følgende årtier blev det et af de mest succesfulde italienske modemærker. Særligt i 1960'erne ophøjede Nicola Trussardi deres lædervarer til topkvalitet med førsteklasses materialer og nyskabende teknologier. Snart begyndte virksomheden at fremstille andet tilbehør, designertøj til kvinder og mænd, og selv bilinteriører til Alfa Romeo.

Trussardis dufte afspejler italiensk tradition og kultur såvel som de seneste trends. Hver Trussardi-duft repræsenterer disse værdier inspireret af den italienske livsstil. Du kan begynde at udforske deres sortiment med Trussardi My Name Eau de Parfum til kvinder eller kultklassikeren Trussardi My Land til mænd. Nyd essensen af italiensk elegance, kvalitet og charme.

Anmeldelse Trussardi Levriero Collection Donna