Trussardi Sound of Donna GavesætI. til kvinder

Trussardi Sound of Donna Gavesæt  I. til kvinder
Trussardi Sound of Donna Gavesæt  I. til kvinder
Gavesæt I. til kvinder
362,90kr

Kode: TRU01805 | 5 tilgængelig

Eau de Parfum 50 ml + Kropslotion 100 ml

1
GLS
onsdag 27.1.2021
UPS Air Mail
Not allowed

Duftbeskrivelse Trussardi Sound of Donna
Ingredienser

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til kvinder Trussardi Sound of Donna i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, som enhver kvinde vil forelske sig i ved første blik.

Egenskaber:

  • gaveduften i sættet vil mangedoble glæden
  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • glæder alle kvinder

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Kropslotion 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
orientalsk, blomstret
Sættype
Gavesæt

Om mærket Trussardi

Trussardi er essensen af italiensk livsstil. Mærket blev skabt i 1911 i Bergamo og fokuserede oprindeligt på produktionen af kvalitetshandsker. I løbet af de følgende årtier blev det et af de mest succesfulde italienske modemærker. Særligt i 1960'erne ophøjede Nicola Trussardi deres lædervarer til topkvalitet med førsteklasses materialer og nyskabende teknologier. Snart begyndte virksomheden at fremstille andet tilbehør, designertøj til kvinder og mænd, og selv bilinteriører til Alfa Romeo.

Trussardis dufte afspejler italiensk tradition og kultur såvel som de seneste trends. Hver Trussardi-duft repræsenterer disse værdier inspireret af den italienske livsstil. Du kan begynde at udforske deres sortiment med Trussardi My Name Eau de Parfum til kvinder eller kultklassikeren Trussardi My Land til mænd. Nyd essensen af italiensk elegance, kvalitet og charme.

Anmeldelse Trussardi Sound of Donna