Vichy Dercos Detox Tørshampoo Til hår, der hurtigt bliver fedtet

Vichy Dercos Detox Tørshampoo Til hår, der hurtigt bliver fedtet
Vichy Dercos Detox Tørshampoo Til hår, der hurtigt bliver fedtet
150 ml
120,80kr

Kode: VCH07126 | På lager
1
GLS
onsdag 20.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Produktbeskrivelse Vichy Dercos Detox
Egenskaber

Tørshampoo Vichy Dercos Detox giver igen din frisure volumen og et friskt look. Nyd følelsen af rent hår uden at vaske det.

Egenskaber:

  • absorberer overskyende fedt
  • frisker op og giver ekstra luft
  • forlænger effekten af vasket hår

Ingredienser:

  • indeholder ikke silikone

Brugsvejledning:
Ryst beholderen godt inden brug. Hold ca. 20-30 cm væk fra hovedet, og sprøjt især på hårrødder. Brug fingre til at massere i enkelte hårlokker og red derefter grundigt ud.

Egenskaber

Hårtype
alle hårtyper
Effekter
Tæthed og vitalitet, Regulering af overdreven talg, Detox
Hovedbundstype
fedtet hovedbund
Hårproblem
fedtet hår

Om mærket Vichy

Vichys hudpleje er synonym med pålidelighed og høj kvalitet. Deres produkter er designet til at give den helt rigtige pleje til enhver hudtype, herunder den mest sensitive af slagsen. Kombinationen af dulmende og genoplivende mineraliseret mineralvand fra Vichy og andre aktive ingredienser fører til synlige resultater inden for få dage. Mineralvandets hemmelighed har været kendt i århundreder – de antikke romere dedikerede endda denne varme kilde til skønhedsgudinden. Vichy er et pragteksempel på en vellykket fusion mellem skønhed og videnskab. Dets nøgleværdier er synlige resultater, teknologier baseret på den seneste forskning, et strengt etisk regelsæt, og formularer, der egner sig til alle hudtyper. Vichy-produkter hjælper mennesker over hele verden med at pleje deres hud hver dag. Vichys laboratorier har til mission at udvikle hudplejeserier til enhver hudtype og levere de bedste produkter til hele familien. Uanset dine skønhedsbehov har Vichys hudpleje altid det rigtige svar.

Anmeldelse Vichy Dercos Detox