Victoria's Secret Coconut Passion Kropsspray til kvinder

Victoria's Secret Coconut Passion Kropsspray til kvinder
Victoria's Secret Coconut Passion Kropsspray til kvinder
75 ml

Kode: VIS04633 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Victoria's Secret Coconut Passion
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Kropssprayen til kvinder Victoria's Secret Coconut Passion er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • sød duft
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Composition
Aloe Vera, Kokosnød, Liljekonval, Kamille, Vanilje
Parfumekategori
frugtig

Om mærket Victoria's Secret

Bliv forvandlet til en forførende engel og blænd alle omkring dig. Skønheden af Victoria's Secret vil charmere dine sanser, hvad enten du ønsker at føle dig delikat, sensuel eller en smule mere sofistikeret.

 

Alle kender Victoria's Secret som et mærke for forførende lingeri og undertøj, der har været populært siden 1977. Nu om dage laver de dog også skønhedsprodukter, der er designet af berømte parfumemestre, og mange af de unikke parfumer fra Victoria's Secret er blevet populære over hele kloden.

Du kan vælge en Victoria's Secret-kropsspray alt efter, om du foretrækker noget sødt, blomstret eller mere eksotisk. Eller, kast dig over den populære og altid pragtfulde Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum. Det er en sensuel parfume fuld af naturlig sexappeal med et afslappende, meditativt touch. Eller, måske elsker du den forfriskende duft af kokosnød? Hvis det er tilfældet kan du vælge Victoria’s Secret Coconut Passion i form af en kropsspray, en matchende kropsrens, og en bodylotion.

Anmeldelse Victoria's Secret Coconut Passion