Victoria's Secret Aqua Kiss Kropsspray til kvinder

Victoria's Secret Aqua Kiss Kropsspray til kvinder
Victoria's Secret Aqua Kiss Kropsspray til kvinder
250 ml
75,50kr

Kode: VIS0836 | På lager

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
mandag 8.3.2021

Duftbeskrivelse Victoria's Secret Aqua Kiss
Ingredienser

Dans med dine sanser! Kropssprayen til kvinder Victoria's Secret Aqua Kiss er som en cocktail blandet af farverige duftingredienser. Den vil ikke kede dig og giver din dag den rette rytme.

  • aquaduft med nuancer af hav
  • blomsterduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Composition
Tusindfryd, Kamille, Havnoter, Blommeblomst, Søde duftnoter, Fresia, Aloe Vera
Parfumekategori
blomstret, akvatisk

Om mærket Victoria's Secret

Bliv forvandlet til en forførende engel og blænd alle omkring dig. Skønheden af Victoria's Secret vil charmere dine sanser, hvad enten du ønsker at føle dig delikat, sensuel eller en smule mere sofistikeret.

 

Alle kender Victoria's Secret som et mærke for forførende lingeri og undertøj, der har været populært siden 1977. Nu om dage laver de dog også skønhedsprodukter, der er designet af berømte parfumemestre, og mange af de unikke parfumer fra Victoria's Secret er blevet populære over hele kloden.

Du kan vælge en Victoria's Secret-kropsspray alt efter, om du foretrækker noget sødt, blomstret eller mere eksotisk. Eller, kast dig over den populære og altid pragtfulde Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum. Det er en sensuel parfume fuld af naturlig sexappeal med et afslappende, meditativt touch. Eller, måske elsker du den forfriskende duft af kokosnød? Hvis det er tilfældet kan du vælge Victoria’s Secret Coconut Passion i form af en kropsspray, en matchende kropsrens, og en bodylotion.

Anmeldelse Victoria's Secret Aqua Kiss