Victoria's Secret Fantasies Total Attraction Kropsspray til kvinder

Victoria's Secret Fantasies Total Attraction Kropsspray til kvinder
Victoria's Secret Fantasies Total Attraction Kropsspray til kvinder
Udsalg
250 ml
64,39kr

Kode: VIS0872 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Victoria's Secret Fantasies Total Attraction

Lidenskab, femininitet og temperament i en lille flaske. Kropssprayen til kvinder Victoria's Secret Fantasies Total Attraction glæder sanserne med en uimodståelig duft og giver perfekt duft til din hud .

  • blomsterduft
  • sød duft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Composition
Lilje, Orkidé

Om mærket Victoria's Secret

Bliv forvandlet til en forførende engel og blænd alle omkring dig. Skønheden af Victoria's Secret vil charmere dine sanser, hvad enten du ønsker at føle dig delikat, sensuel eller en smule mere sofistikeret.

 

Alle kender Victoria's Secret som et mærke for forførende lingeri og undertøj, der har været populært siden 1977. Nu om dage laver de dog også skønhedsprodukter, der er designet af berømte parfumemestre, og mange af de unikke parfumer fra Victoria's Secret er blevet populære over hele kloden.

Du kan vælge en Victoria's Secret-kropsspray alt efter, om du foretrækker noget sødt, blomstret eller mere eksotisk. Eller, kast dig over den populære og altid pragtfulde Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum. Det er en sensuel parfume fuld af naturlig sexappeal med et afslappende, meditativt touch. Eller, måske elsker du den forfriskende duft af kokosnød? Hvis det er tilfældet kan du vælge Victoria’s Secret Coconut Passion i form af en kropsspray, en matchende kropsrens, og en bodylotion.

Anmeldelse Victoria's Secret Fantasies Total Attraction