Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet Kropslotion til kvinder

Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet Kropslotion til kvinder
Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet Kropslotion til kvinder
236 ml
105,90kr

Kode: VIS04871 | Mere end 5 stk. på lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • er god at påføre, trænger let ind
  • supplerer duften fra samme serie
  • vil glæde enhver kvinde

Ingredienser

Konsistens
lotion

Om mærket Victoria's Secret

Bliv forvandlet til en forførende engel og blænd alle omkring dig. Skønheden af Victoria's Secret vil charmere dine sanser, hvad enten du ønsker at føle dig delikat, sensuel eller en smule mere sofistikeret.

 

Alle kender Victoria's Secret som et mærke for forførende lingeri og undertøj, der har været populært siden 1977. Nu om dage laver de dog også skønhedsprodukter, der er designet af berømte parfumemestre, og mange af de unikke parfumer fra Victoria's Secret er blevet populære over hele kloden.

Du kan vælge en Victoria's Secret-kropsspray alt efter, om du foretrækker noget sødt, blomstret eller mere eksotisk. Eller, kast dig over den populære og altid pragtfulde Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum. Det er en sensuel parfume fuld af naturlig sexappeal med et afslappende, meditativt touch. Eller, måske elsker du den forfriskende duft af kokosnød? Hvis det er tilfældet kan du vælge Victoria’s Secret Coconut Passion i form af en kropsspray, en matchende kropsrens, og en bodylotion.

Anmeldelse Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet