Victoria's Secret Temptation Kropsspray til kvinder

Victoria's Secret Temptation Kropsspray til kvinder
Victoria's Secret Temptation Kropsspray til kvinder
75 ml

Kode: VIS04639 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Victoria's Secret Temptation
Ingredienser

Er du på vej til stranden eller til sport, og vil du stadig dufte godt? Den lette kropsspray til kvinder Victoria's Secret Temptation er som skabt til enhver anledning, hvor du drømmer om en velduftende hud og dog ikke vil bruge den intensive parfume.

  • frugtduft
  • blomsterduft
  • et ideelt valg for den frihedstænkende kvinde
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Composition
Rød æble, sommerens blomster
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Victoria's Secret

Bliv forvandlet til en forførende engel og blænd alle omkring dig. Skønheden af Victoria's Secret vil charmere dine sanser, hvad enten du ønsker at føle dig delikat, sensuel eller en smule mere sofistikeret.

 

Alle kender Victoria's Secret som et mærke for forførende lingeri og undertøj, der har været populært siden 1977. Nu om dage laver de dog også skønhedsprodukter, der er designet af berømte parfumemestre, og mange af de unikke parfumer fra Victoria's Secret er blevet populære over hele kloden.

Du kan vælge en Victoria's Secret-kropsspray alt efter, om du foretrækker noget sødt, blomstret eller mere eksotisk. Eller, kast dig over den populære og altid pragtfulde Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum. Det er en sensuel parfume fuld af naturlig sexappeal med et afslappende, meditativt touch. Eller, måske elsker du den forfriskende duft af kokosnød? Hvis det er tilfældet kan du vælge Victoria’s Secret Coconut Passion i form af en kropsspray, en matchende kropsrens, og en bodylotion.

Anmeldelse Victoria's Secret Temptation