Victoria's SecretVelvet Petals Kropsspray til kvinder

Victoria's Secret Velvet Petals Kropsspray til kvinder
Victoria's Secret Velvet Petals Kropsspray til kvinder
Fri levering
75 ml
78,90kr

På lager | Kode: VIS04978
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

Luk øjnene og forestil dig en blomstrende have fuld af de smukkeste blomster. Præcis sådan dufter kropssprayen til kvinder Victoria's Secret Velvet Petals , som vil lyse hver dag op med sine blomsternuancer.

  • blomsterduft
  • frisk duft, ideel til varmt vejr
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret

Bliv forvandlet til en forførende engel og blænd alle omkring dig. Skønheden af Victoria's Secret vil charmere dine sanser, hvad enten du ønsker at føle dig delikat, sensuel eller en smule mere sofistikeret.

 

Alle kender Victoria's Secret som et mærke for forførende lingeri og undertøj, der har været populært siden 1977. Nu om dage laver de dog også skønhedsprodukter, der er designet af berømte parfumemestre, og mange af de unikke parfumer fra Victoria's Secret er blevet populære over hele kloden.

Du kan vælge en Victoria's Secret-kropsspray alt efter, om du foretrækker noget sødt, blomstret eller mere eksotisk. Eller, kast dig over den populære og altid pragtfulde Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum. Det er en sensuel parfume fuld af naturlig sexappeal med et afslappende, meditativt touch. Eller, måske elsker du den forfriskende duft af kokosnød? Hvis det er tilfældet kan du vælge Victoria’s Secret Coconut Passion i form af en kropsspray, en matchende kropsrens, og en bodylotion.