Vita LiberataFabulous Self Tanning Mist Selvbruner spray

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist Selvbruner spray
Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist Selvbruner spray
200 ml
128,00kr

På lager | Kode: VTL02062
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Selvbruningspræparat til kroppen Vita Liberata Fabulous er en garanti for en smuk, solbrun hud hele året.

Egenskaber:

  • giver huden et bronzepust
  • fugter og nærer
  • kan bruges i ansigtet og på kroppen
  • er nem at påføre, tørrer hurtigt

Brugsvejledning:
Påføres kun på ren, tør og depileret hud. Brug påføringshandske for at opnå det bedste resultat.

Vigtig information

Keep out of reach of children. Rinse eyes immediately if product comes into contact with them. Avoid contact with eyes. Not to be swallowed.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper
Aktive ingredienser
hyaluronsyre, aloe vera, Med panthenol

En passion for en sund, solbrun kulør – giv dig hen til den vidunderlige verden af selvbrunende produkter. Vita Liberata kombinerer effekten af selvbruner med hudpleje, fordi mærket ønsker at hjælpe dig med at få din hud til at se fantastisk ud – samtidig med at den føles fantastisk. Prøv Vita Liberatas produkter, og få en naturlig solbrun kulør inden for hjemmets rammer, helt uden at det kan lugtes, takket været den unikke Odor Remove™-teknologi.

Nøgleingredienserne i mærkets produkter er naturlige og certificeret økologiske ekstrakter. Vita Liberatas selvbrunerpleje var den første til at introducere komplette, ikke-toksiske produkter af denne slags og har således kombineret innovation med en etisk tilgang til naturen. Det er en af grundene til, at mærket har samlet berømte fans over hele verden, fra Gwyneth Paltrow til Rita Ora og Ellie Goulding.

Den tonede Vita Liberata Faboulous-selvbrunercreme eller -mousse vil ikke alene give din hud en sund brun kulør, men også en silkeagtig blødhed og vedvarende fugt. Du kan også opnå en perfekt kulør ved at bruge Vita Liberatas selvbrunende spray – et produkt, der vil få dine ben til at fremstå, som om du netop er kommet hjem fra en ferie i troperne, selv når du går til nytårsfest. De nyskabende, hurtigtørrende Vita Liberata Phenomenal-produkter kan give dig en smuk kulør i op til 3 uger!