Annick Goutal Eau d’Hadrien Eau de Toilette til mænd

Annick Goutal Eau d’Hadrien Eau de Toilette til mænd
Annick Goutal Eau d’Hadrien Eau de Toilette til mænd
100 ml

Kode: ANG0332 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Annick Goutal Eau d’Hadrien
Ingredienser

Lad dig ikke stoppe af noget, og tillad dig selv et boost i en hvilken som helst situation. Eau de Toiletten til mænd Annick Goutal Eau d’Hadrien garanterer dig en øjeblikkelig tilstrømning af energi til tankerne. Den vil give dig friskhed, så du kan klare alt med overblik og lethed.

  • citrusduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • vil understrege sexappealen og den naturlige maskulinitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER /EAU), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL. , CETTE LISTE D'INGR&EACUTE,DIENTS PEUT FAIRE L'OBJET DE MODIFICATIONS, VEUILLEZ CONSULTER L'EMBALLAGE DU PRODUIT ACHET&EACUTE,. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Composition
Bergamot, Citron, Cypres, Siciliansk citron, Mandarin, Ylang-Ylang
Parfumekategori
citron, aromatisk

Om mærket Annick Goutal

Niche parfumemærket Annick Goutal er lige så unikt og visionært som dets grundlægger. Ikke alene gav hun mærket sit navn; hun gav det også sit exceptionelle talent – en lugtesans, som hun brugte med passion hele livet.

Annick Goutal var oprindelig bestemt til at blive pianist. Efter flere års musikstudier trodsede hun imidlertid sin tilsyneladende uundgåelige skæbne. Vendepunktet var et møde med parfumemesteren Henri Sorsana i 1977. I skabelsen af dufte fandt hun sit sande kald.

Den første parfume som selv var fremstillet af Annick Goutal var Eau d'Hadrien, der blev lanceret tilbage i 1980. Dette blev efterfulgt af åbningen af et parfumehus i Saint-Germain, hvilket definitivt bekræftede, at en ny stjerne var blevet født i nicheduftenes verden. Annick Goutals parfumer startede et nyt kapitel i den franske parfumeindustri.

Annicks datter fulgte succesfuldt op på hendes livslange værk, og den dag i dag kan du kaste et blik på den magiske verden af udødelige parfumer, fulde af naturlig ædelhed, følelse og kreativitet.

Anmeldelse Annick Goutal Eau d’Hadrien